Medlemskontingent

Nylig utsendt faktura fra klubben inkluderer medlemskontingent for 2017.

På årsmøtet avholdt i mars ble det vedtatt at årlig medlemskontingent i klubben skulle settes til kroner 100 for alle medlemmer. Dette beløpet kreves inn en gang i året via den vanlige fakturaen, legg derfor merke til at utsendt faktura for treningsavgift i mai også inneholder medlemskontingenten.

Vi ber derfor alle som har auto trekk på fakturaene om å påse at maksimumsbeløpet ikke er for lavt slik at dere unngår stopp i betalingene med påfølgende purringer.

Minner om at dette er i henhold til klubbens vedteker samt Norges Idrettsforbundslov for klubber og lag organisert hvor vi i §4 kan lese «Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet.  Andre avgifter/egenandeler kan kreves for deltakelse i idrettslagets aktivitetstilbud.» og «Idrettslaget kan innføre forskjellige kontingentkategorier (f.eks. for familier, pensjonister, studenter). Kontingenten må være på minst kr 100 per medlem. Årsmøtet kan vedta at æresmedlemmer skal være fritatt for betaling av kontingent.» Medlemskontingent er altså forskjellig fra treningsavgift og faktureres årlig kontra månedlig.

Ved spørsmål kan dere bare ta kontakt med medlems og faktura ansvarlig Geir.