Prisendring

penger

 

Trondheim Ju Jitsu klubbs årsmøte 2019 vedtok en prisjustering på alle medlemsskap.

I tillegg til månedlig treningsavgift tilkommer også betalingsgebyr på kr 5,- samt årlig medlemskontingent som belastes i april hvert år. Merk derfor at faktura for april vil være større enn vanlig – spesielt viktig om dere har avtaletrekk med «lavt tak».

Gjeldende priser pr 1.4.2019

Medlemstype Treningsavgift Merknad
Barn Kr 215 / mnd Fra og med 8 år
Ungdom Kr 265 / mnd Fra og med 12 år
Student Kr 265 / mnd
Voksen Kr 315 / mnd Fra og med 16 år

I tillegg kommer årlig medlemskontingent på kroner 200,-.

Forutsetning:

  • Oppgitte priser forutsetter betaling via avtalegiro og elektronisk fakturering med forfall den 15.
  • Det er 6 måneder bindingstid fra første utstedte faktura
  • Nevnte priser er inklusive fakturagebyr på kr 5,-

Oppsigelse

For å sikre at oppsigelse av medlemsskap blir korrekt registrert må denne skje skriftlig, dette kan gjøres via kontakt siden vår eller ved å svare på eposten med tilsendt faktura. Merk at bindingstiden er på 6 måneder og oppsigelse må skje skriftlig 1 måned før neste trekkdato (per nå den 15.). Det vil si at sender du oppsigelsen den 15. april vil medlemsskapet løpe ut april og mai måned.