Nye medlemmer

Selvforsvar – Kampsport – God trening

Har du lyst til å prøve en annerledes treningsform som er allsidig, utfordrende og nyttig? Dette er trening som passer for deg om du søker selvforsvar, kampsport eller god trening. Du trenger ingen forkunnskaper da vi har tilrettelagt trening for nye medlemmer.

Her finner du alt av informasjon du trenger for å komme i gang med trening hos oss!

Oppstartsdato

Klubben avholder oppstart for nye medlemmer mellom; januar til juni og august til desember. Våre partier er delt inn etter aldersgrupper; voksen, ungdom og barn.

Eksakte oppstartsdatoer legges ut under Nyheter.

Du kan utføre påmelding på forhånd eller direkte hos oss når du kommer innom en tur. Vi tilbyr en gratis prøveperiode.

Treningstider

I vår Timeplan kan du se aktuelle treningstider for nye medlemmer. Møt opp ca. 10 minutter før treningsstart.

Treningstøy og utstyr

Du trenger kun vanlig treningstøy (t-shirt og bukse/shorts) til å begynne med og vi trener uten sko (barbent). Det er lurt å ta med seg en drikkeflaske.

Etterhvert er det greit å anskaffe seg en «gi» (drakt) til Ju Jitsu samt beskyttelseutstyr. Våre instruktører kan gi deg råd og anbefalinger på hva du trenger og hvor dette kan anskaffes.

Klokker, smykker, øredobler, piercinger etc. tas av/evt. tapes før trening da dette kan medføre skade på dine treningspartnere. Vi har herre- og damegarderober hvor du kan skifte før/etter trening og dusje.

Erfaring og fysisk form

Det kreves ingen forkunnskaper for å være med. De fleste som starter hos oss, har aldri trent kampsport før og har forskjellig utgangspunkt når det gjelder fysisk form. Noen har trent hele livet sitt og andre har ikke trent på mange år. Har du kampsporterfaring fra før, gi beskjed til en av våre instruktører.

Alder

Vi har en nedre aldergrense på 8 år, men ingen øvre aldersgrense. Klubben har medlemmer i alle aldre med en bra fordeling på begge kjønn.

Priser

Du kan prøve gratis for en periode først. Inngår du et medlemsskap med klubben belastes dette pr. mnd. Et medlemsskap gir deg tilgang til hele treningstilbudet inkludert tilgang til vårt styrkerom.

Se mer informasjon om priser og medlemsskap her (medlemsskap har 6 måndeders bindingstid).

Buss

Hvis du kommer med buss, er nærmeste holdeplass «Dora» som er kun 1 minutt gangtid unna lokalet. Det er også mulig å ta andre ruter som stopper ved holdeplass «Buran» som er ca. 5 minutter gangtid unna lokalet.

Velkommen

Adressen vår er Skippergata 10 med inngang på motsatt side for parkeringen på Dora, se kartet for nærmere forklaring.

Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

Påmelding