Gradering for barne- og ungdomsparti

Gradering for barnepartiet blir avholdt mandag 7. juni og onsdag 9. juni fra kl. 17:30 til 18:45. Siden det er et stort parti så velger vi å ha graderinger to dager. Dere kan dermed velge hvilken dag som passer best. Gradering for ungdomspartiet blir avholdt tirsdag 8. juni fra kl. 18:30 til 20:00.

Det er mange som ønsker å se på graderingen, og det er forståelig! Smittesituasjonen i Trondheim tillater ikke at det er tilskuere på graderingen per dags dato. Om vi ikke har mulighet til å ha tilskuere, kan vi ha direktesending av graderingene på vår lukkede Facebookgruppe «Medlemsforum for Trondheim Ju Jitsu Klubb». Meld dere inn der, og meld også fra om det er noen barn eller unge som ikke ønsker å bli filmet. Dette blir ikke offentliggjort noen andre steder enn på den lukkede gruppa.

Betaling på graderingene kan utføres på VIPPS til Trondheim Ju Jitsu Klubb #74309. Eller så kan dere betale med kort, vi står nede ved utgangen fra kl. 17:15 og 18:15 på graderingsdagene om det er noen spørsmål eller om dere ønsker å betale på betalingsterminal.

Priser er 100 kr for stripegradering og 150 kr for beltegradering.

Ved spørsmål kan vi kontaktes.