Ju Jitsu Mania

 

Event logo med dato 20. oktober

MELD DEG PÅ NÅ!

Ju Jitsu Mania kommer tilbake etter mange års fravær. Vær klar for en helg med masse fart og moro og topp inspirerende treningstimer.

Påmeldingsfrist 8. oktober – ikke gå glipp av dette!

Påmelding – deltager.no

Facebook event – her!

 

 

Vi gleder oss stort til 3 dager trening med topp instruktører, og for sosialt lag med gamle og nye venner.

Vi starter treninga på fredagen og avslutter med pizzafest og sosialtsamvær i dojoen vår. Vi bestiller opp felles Pizza og deler regninga, så betaler du med VIPPS der og da om du vil være med. (For de med andre interesser har Trondheim god dekning av utvalg via Wolt og Foodora).

Lørdag fyrer vi opp med en økt for barn først før vi kjører en felles økt med barn og voksne – her blir det fart og spenning. Så får de minste tre til side mens vi voksne herjer litt for oss selv i noen timer.

På kvelden møtes vi på ØX i byen for ablegøyer og mat. Her skal det også være godt med drikke for den som ble tørst av treninga.

Søndag er litt roligere men vi holder koken i noen timer før vi skilles og ønsker hverandre lykke til til neste gang vi møtes!

Følg med her på hjemmesiden og vårt Facebook arrangement for info. Egen presentasjon av alle instruktørene kommer på Facebook eventet!   

Voksne (fra og med 14 år) kan trene hele helga, mens barn og ungdom opptil 13 år får tilbud om 2 timer på lørdag; en for bare barn og ungdom og en time hvor vi legger opp treningen til at alle kan trene sammen uansett alder og størrelse.

For de voksne vil treningene deles inn i timesbolker med noen korte pauser underveis.

Planlagt timeplan er som følger:

All påmelding må skje via deltager siden (se over), og du kan melde på flere personer samtidig.

Vennligst hold deg oppdatert om informasjon på våre nettsteder:

Facebook: https://www.facebook.com/trondheimjujitsu
Event: https://www.facebook.com/events/993826341666823