Høstprogram

Hva skjer på Dora hos oss i høst? Sommerprogrammet er over for nå og vi kjører igang med vanlig timeplan og trening for fullt fra og med mandag 21. august. Nybegynnere i alle aldre er velkommen fra mandag 28. august – se mer informasjon om det her.

Timeplan

Merk at vi har noen endringer på timeplanen dette semesteret. For å gi god nok plass til alle deles voksen gruppa i to som trener i store salen til forskjellig tidspunkt;

  • V1 fra og med grønt belte og oppover
  • V2 for alle nye, hvit- gult- og orangebelter

Treningene blir da til forskjellig tidspunkt hvor V1 trener 1830 mandag og 1945 onsdag, mens V2 trener 1945 mandag og 1830 onsdag.

For ungdom utgår den ene timen på torsdager men tirsdagen består; vi minner om at de kan være med på grappling/ne-waza timene på torsdag og søndag. Dersom det er ønskelig å delta på noen av de andre treningene må dere avtale dette med deres instruktører. Full timeplan finner dere her.

Klubbkonkurranse i ne-waza

Så allerede 16. september fyrer vi igang med en lavterskel ne-waza konkurranse. Vi håper så mange som mulig av både barn ungdom og voksne stiller opp for å leke litt. Som i fjor forsøker vi så godt som mulig å dele inn i «like» klasser slik at motstanden blir overkommelig for alle.

Vi benytter et litt forenklet regelverk basert på det internasjonale systemet, så her er muligheten også tilstede for å få litt innblikk og kanskje tent konkurransegnisten.

For barn starter vi på knær og har ingen farlige låser eller stranguleringer, mens vi for de voksne forventer kontrollerte teknikker både i fellinger, passeringer og låser. Mer info kommer fortløpende på facebook gruppa vår.

Ikke medlem der? Du finner den her.

Høstferie

Skolenes høstferie er i uke 41 i år (9-13. oktober). Denne uken blir det ingen barne/ungdomstreninger – så treningene for disse partiene mandag 9. tirsdag 10. og onsdag 11. oktober utgår. For voksne går alle treninger som normalt – men merk at lokalene altså ikke er åpne i tiden hvor barna da normalt skulle hatt trening.

Ju Jitsu Mania!

Uken etter høstferien smeller vi til med helgeleir! Vi hadde stor suksess med vår store jubileumsleir i fjor og kjører på om enn i noe mindre skala i år. 

Voksne kan trene hele helga, mens barn og ungdom får tilbud om 2 timer på lørdag; en for bare barn og ungdom og en time hvor vi legger opp treningen til at alle kan trene sammen uansett alder og størrelse.

For de voksne vil treningene deles inn i timesbolker med noen korte pauser underveis.

Meld dere på så snart dere kan da det fort kan bli trangt hos oss. Mer informasjon finner du på sidene våre her.

Gradering

Mot jul – men før stria setter helt inn – kjører vi som vanlig eksaminasjon og graderinger for våre utøvere. I år blir dette i uke 49, 4. til 6. desember. Vi setter pris på om spesielt foreldre kan reservere disse dagene slik at barna deres ikke går glipp av graderingene og blir hengende etter. 

Vi satser på at det blir et fenomenalt semester og håper dere alle får masse gøy hos oss.