Oppstart høst 2020 – eksisterende og nye medlemmer

Vi iverksetter ordinær timeplanen fra og med mandag 17. august. Vi utvider treningstilbudet for voksen og igangsetter treninger for barn og ungdom igjen. Velkommen til et nytt semester i Trondheim Ju Jitsu klubb!

Covid-19: hold deg oppdatert på de retningslinjer som gjelder i klubben for smittevern og trygg trening

For voksen (fra og med 20 år) gjelder fremdeles 1 meters avstandsregel som betyr treningene vil være tilpasset dette og ikke inneholde elementer med bryting/nærkontakt. Dette igjen betyr at grappling timer tirsdag + torsdag ikke gjennomføres inntil videre.

Så vår timeplan for komplett oversikt på treningstider.

Nye medlemmer

Vi starter opp treninger for nybegynnere fra og med mandag 24. august! Allsidig og god trening med selvforsvarsorientert fokus. Vi tilbyr egne partier for barn, ungdom og voksen.

Grunnet Covid-19 situasjonen vil vi være nødt til å justere innholdet i treningen, men det blir likevel utfordrende og spennende treninger og du trenger ingen forkunnskaper. Det vil også derfor være begrenset antall plasser og man må registrere seg på forhånd slik at vi får en oversikt over antallet. Påmelding!